KOGA BISTE VI DODALI?

Nakon Dalićevog popisa za SP u Katru složili smo reprezentaciju od igrača koji nisu pozvani

09.11.2022 u 16:03

Bionic
Reading

Izbornik Zlatko Dalić odradio je možda i najteži dio priprema uoči svjetskog prvenstva. Jer u 'društvu' tisuća izbornika, onaj pravi i jedini, morao je donijeti odluku i prelomiti kojih 26 igrača ide u Katar.

Kako to obično biva, a kao što je i izbornik Dalić rekao - nakon objave putnika, uvijek će biti onih nezadovoljnih.

No, ovog puta hrvatska nogometna javnost u dilemi je tek oko dva ili tri imena, a kao što je i izbornik naglasio, bolje oko dva ili tri, nego oko pet ili šest.

Naravno, izbornikovo je pravo birati, a što je i naglasio - jer on odgovara za rezultat.

Ali da nam bude malo 'zanimljivije', uspjeli smo sastaviti momčad od igrača koji bi mogli komotno konkurirati za neko od mjesta unutar aktualnog sastava. Naravno, ne zanemarujući činjenicu da su ozlijeđeni, uvrijeđeni ili da su se svojevoljno povukli iz reprezentacije. Poput Lovre Kalinića, Boška Šutala, Ante Rebića, Šime Vrsaljka, Ivana Rakitića.

Naša bi postava izgledala ovako: Kotarski - Uremović, Smolčić, Škorić, Melnjak - Mišić, Šunjić - Ivanušec (Ljubičić), Musa, Brekalo - Čolak.

Naravno, ne smijemo zaboraviti ni Pongračića i Ćaletu-Cara koji se ionako nalaze na širem Dalićevom popisu, ali kako su ovakvi izbori ponekad subjektivni, i mi smo si dali 'oduška'.

  • +2
Zlatko Dalić objavio popis za SP - potpisivanje ugovora hrvatske reprezentacije i Ožujskog Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic