OTPISANI HRVAT

Najžešći navijači Juventusa ovim potezom poručili što misle o Mandžukiću; hoće li nakon ovoga zaista otići u Katar?

16.12.2019 u 10:10

Bionic
Reading

Nakon utakmice 16. kola talijanske Serie A, u kojoj je Juventus u Torinu nadigrao Udinese 3:1, priča dana postao je bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić kojeg su se sjetili navijače 'Stare dame' na jedinstven način

Pobjedom nad Udineseom Juventus se vratio na vrh ljestvice Serie A, a najbolja moguća vijest svakako je da Portugalac Cristiano Ronaldo koji je zabio dva gola (9. i 39. minuta) opet igra kao u najboljim danima.

No, osim vrijedna tri boda i sjajne Ronaldove igre opet je glavna priča na društvenim mrežama postao Mario Mandžukić nakon što se pojavila snimka koja je dokaz kako najžešći navijači Juventusa cijene borbenog Hrvata te su na jedan način izrazili nezadovoljstvo klupskim tretmanom prema Mandžukiću.

Skandiranje Mandžukiću sredinom drugog poluvremena s tribine domaćih Ultrasa, na kojoj se nalaze najžešći navijači Juventusa, ima veliku težinu i na taj način su poslali poruku čelnicima kluba što misle o njihovoj odluci da se potpuno odreknu takvog igrača koji ima ugovor do ljeta 2021. godine.

No, kao što smo već pisali sve je bliže da 33-godišnji Mandžukić ipak završi na egzotičnoj destinaciji jer se sve češće spominje Al Duhail, jedan od najmoćnijih katarskih klubova kojem novac nije problem. Naime, odlazak Mandžukića iz Juventusa zakomplicirao se upravo zbog prevelike odštete koju su tražili čelnici kluba (oko 20 milijuna eura), a na to se nadovezala i godišnja plaća Hrvata od minimalno 5,5 milijuna eura.

Hoće li se nakon ove reakcije domaćih Ultrasa nešto promijeniti oko Mandžukićevog statusa pokazat će vrijeme…