UKLJUČIO SE I LAZIO

Najtraženiji igrač Hajduka dobio još jednu ponudu

29.12.2015 u 10:24

Bionic
Reading

Prema pisanju talijanske Gazzette dello Sport, rimski Lazio uključio se u borbu za usluge Hajdukovog golmana Lovre Kalinića...

U Italiji je ove jeseni prezime Kalinić postalo sinonim za uspjeh, a Nikola u dresu Fiorentine pokazao da može biti jedan od najboljih strijelaca Serie A. Prema pisanju Gazzette dello Sport, Lazio je sada bacio oko na drugog Kalinića, golmana Hajduka koji već ima i nastupe za hrvatsku reprezentaciju.

Lovre je meta najslabije momčadi Premiershipa, a Aston Villa je sada dobila konkurenciju i pitanje je tko će uspjeti finalizirati ovaj posao. Govori se o cifri oko četiri milijuna eura odštete Hajduku ako Kalinić promijeni klub ove zime.

Da bi doveli Kalinića, u Laziju se prvo trebaju riješiti jednog golmana, a to bi trebao biti Etrit Berisha, a možda će otići i Federico Marchetti.

'U Laziju se nadaju da će Kalinić biti uspješniji od Josipa Eleza, zadnjeg igrača dovedenog iz Hajduka koji nije uspio debitirati za momčad i sada je završio na posudbi u danskom Aarhusu,' upozorava Gazzetta.