svjetski prvak s argentinom

Najskuplji igrač Premiershipa naklonio se kapetanu Vatrenih: Modrić je legenda

12.04.2023 u 09:42

Bionic
Reading

Real Madrid večeras od 21 sat na svom Santiago Bernabeu u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka dočekuje Chelsea. A jedna od najvećih zvijezda 'bluesa' biranim je riječima govorila o Luki Modriću

Veznjak argentinske reprezentacije Enzo Fernandez (22) ove je zime postao najskuplji nogometaš Premiershipa svih vremena. Naime, nakon što je s 'gaučima' osvojio titulu svjetskog prvaka u Katru Fernandez je Benficu zamijenio Chelseajem, a 'bluesi' su za njega platili odštetu od nestvarnih 121 milijun eura!

A Fernandesa večeras na sredini terena čeka borba s Realovim veteranima, jasno je i njemu da su Luka Modrić i Toni Kroos u velikoj prednosti. Barem što se iskustva tiče.

'Real Madrid je velik klub s bogatom poviješću. Imaju nevjerojatne igrače, ali mi vjerujemo u ono što ćemo raditi na terenu', kazao je Fernandes te nastavio:

'Luka Modrić i Toni Kroos su legende koje su osvojile sve i koje su inspiracija svima.'

Argentinac je prokomentirao i smjenu na klupi Chelseaja kojeg je nakon odlaska Grahama Pottera preuzeo Frank Lampard.

'Frank je razgovarao s igračima uoči utakmice. Rekao je da držimo glave visoko gore i budemo fokusirani. Chelsea ima bogatu povijest, a onda nam je ispričao kako je bio u teškom periodu kad je s Chelseajem 2012. godine osvojio Ligu prvaka', otkrio je Fernandes te zaključio:

'On je legenda kluba, predstavlja nas na najbolji način, a mi ćemo učiniti sve kako bismo na najbolji način predstavili Chelsea', kazao je Enzo Fernandez koji je na SP-u u Katru proglašen i za najboljeg mladog igrača na Mundijalu.