SVESTRANA DANICA PATRICK

Najljepša vozačica svijeta glumi u 'CSI: New York'

02.02.2010 u 10:04

Bionic
Reading

Najbrža žena svijeta na četiri kotača Danica Patrick okušala se i u glumi. U kriminalističkoj seriji 'CSI: New York' igrala je vozačicu automobila koja pogine

Jedna od najljepših sportašica, a zasigurno najbrža žena u cijelom svijetu, dobro zarađuje i izvan trkaćih staza. Uz mnoštvo reklama za sponzore i uz razne fotosessione za magazine, američka vozačica Danica Patrick stigla je glumiti u jednoj od epizoda 'CSI: New Yorka' koja će se pojaviti na programu CBS-a (10. veljače).

Ona i maneken te glumac Antonio Sabate Jr. glume vrhunske vozače koji zajedno poginu u eksploziji automobila dva dana prije važne utrke pod neobjašnjivim okolnostima. U seriji je njezino ime Liza Gray.

Inače, Danica Patrick prva je žena koja se popela na postolje, u utrci 500 milja Indianapolisa bila je treća, također i prva je vozačica koja je osvojila jednu utrku IndyCar, a često se je spominjalo da bi mogla završiti i u Formuli 1. Najavljeno je i snimanje filma o njezinu životu, a kao glumice koje bi utjelovile Danicu spominjale su se Angelina Jolie i Jennifer Aniston.