POZIV

Najbolji strijelac 'medvjeda': Ne mogu vjerovati, iznenađen sam!

23.01.2015 u 13:46

Bionic
Reading

Hokejaši Medveščaka imat će drugu godinu zaredom svog predstavnika na All-Star utakmici KHL-a nakon što je Kanađanin Pascal Pelletier pozvan u momčad Zapada kao zamjena za ozlijeđenog Jonathana Cheechooa

Pascal Pelletier koji je u dresu Medveščaka ove sezone u KHL-u postigao 13 pogodaka i dodao 20 asistencija, predstavljat će zagrebački klub na All-Star utakmici koja će biti odigrana u nedjelju, 25. siječnja u Sočiju.

'Ova me vijest potpuno iznenadila. Ne mogu vjerovati da se to događa! Iako je riječ o revijalnoj utakmici, nama igračima je uvijek velika čast nastupiti na All-Staru. Tijekom karijere već sam igrao All Star, ali u AHL-u, tako da će ovo biti jedno sasvim drugo zanimljivo iskustvo', izjavio je Pelletier te dodao da se nada pobjedi momčadi Zapada.

Po načelu 'dok jednom ne smrkne, drugom ne svane' Pelletier se našao na popisu momčadi koja će predstavljati Zapadnu konferenciju nakon što je zbog ozljede nastup morao otkazati prošlogodišnji kapetan Medveščaka Jonathan Cheechoo. Cheechoo koji je zajedno s Kurtisom Fosterom bio izabran u All-Star momčad Zapadne konferencije iz prošlogodišnje momčadi Medveščaka, ove je godine tu čast zaslužio u dresu Dinama iz Minska, momčadi koju je Medveščak uspio u četvrtak pobijediti u Domu sportova i zadržati izglede za plasman u doigravanje.