KRAJ SEZONE?

Nadal digao ruke nakon debakla protiv srpskog tenisača!

12.10.2016 u 18:03

Bionic
Reading

Rafael Nadal razmišlja o završetku sezone nakon uvjerljivog poraza od Viktora Troickog kojim je vrlo rano ispao na velikom turniru u Šangaju...

Španjolski 30-godišnji tenisač ispao je ova tjedan iz kruga četvorice najboljih na svijetu, a pitanje je kad će se vratiti u njega. Naime, Nadal je u iznimno lošoj formi u završnici ove sezone, što je potvrdio porazom od Viktora Troickog 6-3, 7-6(3) na otvaranju turnira u Šangaju.

Bio je to meč u kojem je srpski tenisač vodio cijelo vrijeme i na kraju upisao zasluženu pobjedu, a poraz je toliko pogodio Rafu da je gotovo digao ruke od sezone.

'Ne znam što će biti sljedećih tjedana. Moram razmisliti o svemu. Nisam siguran što trebam napraviti kako bih došao dobro pripremljen za sljedeću sezonu. Razgovarat ću sa svojom ekipom,' izjavio je Rafael Nadal i objasnio zašto želi zaključiti svoju natjecateljsku godinu:

'Ponekad nastupanje nije najbolje rješenje, nego stati i trenirati, no nisam siguran. Možda se i predomislim.'

Nadal se nalazi na sedmom mjestu u borbi za završnicu sezone u Londonu i njegovo otkazivanje moglo bi otvoriti mjesto Marinu Čačiću koji je trenutno na desetom mjestu istog poretka.