1. ŽUPANIJSKA FUTSAL LIGA

Nacional preokretom do velike bodovne prednosti

14.04.2015 u 17:34

Bionic
Reading

Ovog su ponedjeljka u sportskoj dvorani Sutinska vrela odigrane utakmice devetog kola 1. županijske futsal lige ZNS-a

Prva utakmica je ponudila vrlo živu i dinamičnu igru obiju momčadi, a u kojoj se bolje snašla ekipa Futsal Dinama II te sasvim zasluženo došla do nova tri boda. Vidljiv je napredak u igri kod ekipe Podsljeme međutim i nakon devetog kola nisu uspijeli upisati prvi bod.

U drugoj utakmici papirnati favorit ekipa Mnk Alumnusa II je doživjela vrlo težak i neugodan poraz od sve bolje ekipe Goli Vrh.  Iako je ekipa Golog Vrha bila oslabljena neigranjem nekih pojedinaca, vrlo su se hrabro borili te tako upisali novu pobjedu u drugom dijelu natjecanja te stigli do druge pozicije na tablici. Moramo naglasiti, bez obzira na uvjerljiv poraz, jako dobru igru u polju ekipe Alumnusa II koja je dominirala i stvarala šanse ali to očito nije bio njihov dan.

Treća utakmica ponudila je dosta toga, puno tempa, dobrih akcija, zanimljivih poteza u kojoj je ipak na kraju slavila ekipa Mnk Nacional II, zahvaljujući ćemu je stekla i osjetniju bodovnu prednost (plus četiri boda) na vrhu tablice u odnosu na Goli vrh i Alumnus II. Momčad MNK Petrus Livaja Transporti u drugom dijelu prvenstva nikako ne uspjeva doći do bodova, iako su i u ovoj, baš kao i u prošloj utakmici, bili blizu pobjede no međutim sve su prosuli u posljednim minutama dvoboja.

MNK Futsal Dinamo II - MNK Podsljeme 4:2 (3:1)
strijelci: 1:0 Ilić, 2:0 Čehulić, 3:0 Zdunić, 3:1 Oreč, 4:1 Prtenjača, 4:2 Oreč

MNK Alumnus II - MNK Goli Vrh 1:5 (0:1)
strijelci: 0:1 Španić, 1:1 Uremović, 1:2 Bušić, 1:3 Španić, 1:4, 1:5 Španić

MNK Nacional - MNK Petrus Livaja Transporti 3:1 (0:1)
strijelci: 0:1 Džapo, 1:1 Jamičić, 1:2 Jamičić, 1:3 Jamičić

Poredak:
1. Nacional II 20 bodova
2. Goli Vrh 16
3. Alumnus II 16
4. Futsal Dinamo II 14
5. Petrus Livaja Transporti 12
6. Podsljeme 0