NOVAC NIJE PROBLEM

Na pomolu novi transfer koji će zaprepastiti svijet; drugi najskuplji ikad

05.08.2017 u 16:37

Bionic
Reading

Svima je jasno kako nakon Neymarovog rekordnog transfera iz Barcelone u PSG za nevjerojatnih 222 milijuna eura više ništa neće biti isto, pa je izgledno da ćemo uskoro još vidjeti par prelazaka za sulude iznose

Neymarovim odlaskom u Park prinčeva dobili smo najspektakularniji ljetni prijelazni rok koji bi mogao postati još luđi, jer se spominju neki drugi transferi za ogromne novčane iznose.

Nije tajna kako će Barcelona što prije pokušati nadomjestiti Brazilčev odlazak, a novac za novu akviziciju nije problem nakon što im je na račun sjelo 222 milijuna eura.

  • +13
Paulo Dybala Izvor: Reuters / Autor: Phil Noble

Već dugo se piše kako katalonski klub kreće u lov na Paula Dybalu iz Juventusa i da im je 23-godišnji argentinski napadač prva opcija.

Ugledni talijanski medij Gazzetta dello Sport tvrdi kako su na Camp Nou pripremili fenomenalnu ponudu od čak 120 milijuna eura ili 90 milijuna eura plus netko od igrača, a spominju se Andres Iniesta, Andre Gomes i Rafinha.

Iz Juventusa su još ranije poručili kako njihov golgeter nije na prodaju, ali slična je situacija bila i s Neymarom pa je na kraju brazilska zvijezda završila u Parizu.

Inače, ako se transfer realizira bit će to druga najveća odšteta isplaćena za nekog igrača u povijesti nogometa.