NIŠTA NOVO

Na Poljud stigla kazna Uefe zbog bakljade

02.02.2011 u 20:34

Bionic
Reading

Uefa je kaznila Hajduk s 15.000 eura zbog paljenja pirotehnike tijekom utakmice protiv ruskog Zenita na Poljudu, što nije prvi takav slučaj kad su Splićani u pitanju

Nova uplatnica na 15.000 eura, koja je na Poljud pristigla iz Uefe, nije iznenadila čelnike Hajduka, koji su se kazni zbog problematičnog ponašanja svojih navijača, već itekako naplaćali.

I ove je sezone Hajduk u Uefinu blagajnu uplatio više novca, nego li je dobio na ime pobjede protiv Anderlechta, jedine koju su Splićani upisali u ovogodišnjem izdanju Europaleague. Kazne su u ukupnom iznosu premašile 150.000 eura, a pobjeda protiv Anderlechta vrijedi 10.000 eura manje.

Na Poljudu strahuju od nove 'čestitke' iz Uefe, jer još uvijek čekaju kaznu za zadnju utakmicu protiv Anderlechta u Bruxellesu, koju je sudac prekinuo nekoliko minuta prije kraja, zbog toga jer su navijači Hajduka ubacivali baklje u teren. Strah je opravdan jer je Hajduk još uvijek na dvogodišnjoj kušnji, pod prijetnjom odigravanja jedne utakmice bez navijača, ukoliko se izgredi ponove. Kaznu im je Uefa izrekla nakon utakmice protiv Anderlechta u Splitu.