video i foto

Na Dugopolje pristižu navijači Hajduka i Dinama, dočekuju ih jake policijske snage

30.03.2024 u 15:35

Bionic
Reading

Derbi 28. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Dinama (Poljud, 19:30 sati, MAXSport 1, MAX tv) veliki je organizacijski izazov i za policiju

Nakon niza godina Dinamovi navijači neće biti prebačeni u gradske autobuse u Dugopolju i tako transportirani do Poljuda, već će na stadion dolaziti vlastitim prijevozom u koloni pod policijskom pratnjom. Policija će u Dugopolju dočekati navijače na izlasku s autoceste, pregledati ih, okupiti i prepratiti do stadiona.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Očekuje se velika kolona s obzirom da je rasprodano 1.463 ulaznica za gostujući sektor. Policija upozorava da navijači moraju doći u Dugopolje najkasnije do 16 sati, jer nakon toga neće biti jamčen pravovremeni ulazak na stadion.

  • +5
Dugopolje, Hajduk - Dinamo, navijači, 30.3.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Policijski službenici će prihvatiti organizirane i neorganizirane skupine navijača na izlazu s autoceste A1, naplatna postaja Dugopolje, te će svi, nakon obavljenog pregleda, biti prepraćeni izravno do stadiona Poljud. Preporučamo svim gostujućim navijačima da na naplatnu postaju Dugopolje dođu najkasnije u 16 sati, što je ujedno i posljednje vrijeme dolaska u kojemu se posjetiteljima može jamčiti pravovremeni ulazak na stadion', objavila je policija.

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Dodajmo da će se na Dugopolju s autoceste prema Splitu uputiti i navijali Hajduka koji dolaze iz ostalih krajeva Hrvatske i Bosne i Hercegovine pa ne čude velike mjere osiguranja.