NE ZNA SE KOLIKO

Muke za izbornika Kovača; ozlijeđen ključni branič!

15.03.2014 u 18:28

Bionic
Reading

Dejan Lovren, igrač engleskog Southamptona, morao je ozlijeđen napustiti susret u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Još se ne zna koliko je teška ozlijeda

Southampton našeg Dejana Lovrena upisao je tešku 4-2 pobjedu pred svojim navijačima protiv Norwich Cityja. Jay Rodriguez je u petoj minuti prvog poluvremena krasno proigrao Morgana Schneiderlina koji je izbjegao zaleđe, a potom mirno matirao Johna Ruddyja.

U 56. minuti utakmice Rickie Lambert je iskoristio priliku koja mu se ponudila, te je bez ikakvih problema, pred očima izbornika Engleske Roya Hodgsona, zabio za udvostručenje vodstva domaćina. Za 3-0 je zabio Rodriguez iz neposredne blizine u 72. minuti.

Činilo se da će Southampton mirno privesti utakmicu svome kraju, no potom je u razmaku od dvije minute primio dva pogotka. Johan Elmander je u 85. iskoristio pogrešku Fontea u obrani koji je loše vratio loptu prema svom golu, što Šveđanin nije propustio kazniti i zabiti kroz noge Arturu Borucu.

Manje od dvije minute kasnije Robert Snodgrass je iskoristio novu pogrešku obrane i zabio za 2-3, gledano iz kuta gostiju, no do boda Norwich ipak nije uspio doći. Štoviše, Southampton je zabio i svoj četvrti pogodak, a autor istog bio je Sam Gallagher u šestoj minuti sudačke nadoknade, nakon što je u igru ušao 240 sekundi ranije.

Nažalost, Dejan Lovren nije odigrao susret do kraja, jer je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade prisilno napustio travnjak zbog ozljede. O kakvoj je ozljedi riječ zasada nije poznato.