MAXTV, SUBOTA - 18 SATI

Može li Lučko uopće zaprijetiti Dinamu?

25.08.2011 u 10:05

Bionic
Reading

U subotu u sklopu šestog kola MAXtv Prve lige ljubitelji nogometa moći će pogledati dvije utakmice. Prvo će pred kamere Arenasporta na MAXtv-u Dinamo i Lučko (18 sati), a nakon njih Cibalia i Osijek (20 sati)

Na Maksimiru nas očekuje susret 'mačke i miša', dvoboj uvjerljivo prve momčadi prvenstva protiv novog prvoligaša koji je u pet kola osvojio tek bod. Ne treba biti previše pametan da bi se zaključilo da bi sve osim šestog trijumfa Dinama bilo ogromno iznenađenje.

Trener hrvatskog prvaka Krunoslav Jurčić neće poslati na travnjak  sve najjače adute koji su se potrošili u uzvratnoj kvalifikacijskoj utakmici Lige prvaka. Priliku će, kao i protiv Osijeka, dobiti neki drugi dečki koji nisu u prvom planu. No to nije dobra vijest za goste, jer su rezerve 'modrih' motivirane i željne dokazivanja, što se vidjelo i kolo ranije u Gradskom vrtu.

Što se tiče Lučkoga, tamo se nadaju da će ih njihov suparnik, koji zasad ima impresivnu gol razliku 15-0, dočekati u opuštenoj atmosferi nakon izborene Lige prvaka. Gosti će u Maksimir i s novim trenerom Željkom Kopićem, jer je Dražen Biškup dobio nogu.

'Sretan sam što momčad mogu voditi u Maksimiru. Svi znamo što je Dinamo, ali nema straha. Glavno je da damo sve od sebe i bit ću zadovoljan time', najavio je Kopić.

Ne treba sumnjati da Lučko dolazi skupo prodati kožu, ali u ovoj utakmici sve ovisi o Dinamovim igračima koji bi je uz ozbiljan pristup mogli pretvoriti u dobar pucački trening i popravak efikasnosti koja je 'zaštekala' u Malmöu.

Dinamo je u prošlom kolu razbio Osijek