PORTUGALAC U NEBESIMA

Mourinhu se poklonili Guardiola i Marcelo

26.10.2010 u 12:03

Bionic
Reading

Osim što je Real vodeća momčad španjolske Primere i što bi mu taj rezultat trebao biti dovoljan za uživanje u uspjesima, egu Portugalca Mourniha sigurno gode i komplimenti koje dobiva sa svih strana

Real je napokon u pobjedničkoj seriji, a vidi se to i po položaju na tablici, ali i respektu koji dobivaju u 'kraljevskom klubu'. No iako je Ronaldo zabio četiri gola Santanderu, glavni hvalospjevi idu na račun Josea Mourinha, portugalskog trenera na klupi Reala.

'Real ove sezone ima sjajnu momčad, borba s njim bit će duga i časna, a sada imaju i najboljeg trenera na svijetu - Josea Mourinha. Teško je danas procijeniti kolege trenere, ali on je na vrhu. Radio je u najjačim ligama na svijetu, a u svima je uvijek bio na vrhu. To mogu samo rijetki. I najbolji', nahvalio je Mourinha Pepe Guardiola, trener Barcelone.

Brazilca Marcela prethodnici Josea Mourinha seljakali su po raznim pozicijama. No Marcelo tvrdi da je tek sada, kada ga vodi Portugalac, našao pravu formu.

'Radim točno ono što Mourinho traži od mene. Prije nekoliko tjedana shvatio sam da su njegovi treninzi kao bitke. Naučio me je da na igralištu moram dati sve od sebe. Zato sam sretan i imam veliku želju za napredovanjem. Moram puno trenirati, jer samo tako mogu igrati i na puno utakmica', rekao je Marcelo za klupsku stranicu.