SJAJNO POJAČANJE

Mourinho šokantno Unitedu oteo Barcinu zvijezdu!

19.08.2015 u 13:10

Bionic
Reading

Manchester United je odbrojavao dane do priključenja svog novog velikog pojačanja, no iz Chelseaja su im sabotirali dogovor i zvijezdu Barce već usmjerili na liječnički pregled na Stamford Bridge

Manchester United i Barcelona više od 10 dana imaju postignut sporazum oko prelaska krilnog napadača Pedra Rodrigueza na Old Trafford. Sam prelazak je navodno bio prolongiran zbog Neymarovih problema sa zaušnjacima, i Pedro je u međuvremenu golom donio Barceloni europski superkup.

Bio mu je to 20. službeni trofej s matičnom barcom i došlo je vrijeme za rastanak. No, na opće iznenađenje nogometne javnosti Pedro je skrenuo u smjeru Londona i navodno je već na liječničkom pregledu kod Chelseaja.

Mourinho je u zadnji tren odlučio parirati Unitedovoj ponudi od 28 milijuna eura i s Pedrom dogovoriti uvjete kojima će krilo dovesti u svoje jato. Želio ga je i prošle zime, ali ne bi ga smio koristiti u Ligi prvaka pa se odlučio za Cuadrada iz Fiorentine. Taj se potez pokazao pogrešnim i iz drugog pokušaja, pišu svi relevenatniji španjolski mediji, nije promašio... United je nemoćan, Chelsea im je Pedra doslovno izbio iz ruke.