NAKLON DO PODA!

Mourinho: Ronaldo i Messi su s drugog planeta

08.10.2012 u 09:00

Bionic
Reading

Oduševljenje dvojicom najboljih nogometaša današnjice, Lionelom Messijem i Cristianom Ronaldom, izrazio je trener Real Madrida Jose Mourinho nakon što je njegova momčad na Camp Nouu odigrala 2-2 protiv Barcelone

Utakmicu 7. kola Primere obilježila su dvojica genijalaca - Cristiano Ronaldo i Leo Messi, svaki je postigao po dva pogotka i odvukao svoju momčad do boda.

'Trebalo bi biti zabranjeno reći tko je najbolji igrač svijeta. Obojica su s drugog planeta', istaknuo je Mourinho.

'Naravno da bi mi bilo draže da moj igrač dobije Zlatnu loptu budući da je u prošloj sezoni osvojio najjaču ligu svijeta, ali obojica su sjajna - dodao je portugalski stručnjak, a potom se osvrnuo na samu utakmicu.

Jasno, u svome je stilu imao i primjedbu.

'Moje je mišljenje da je ovo najpravedniji rezultat s obzirom na to što se događalo na terenu. Sudac je bio dobar, ali napravio je jednu ključnu pogrešku', rekao je Mourinho, ali nije precizirao o kojoj se pogreški radi.

'Real je gospodski klub i njegova je filozofija da se ne govori o suđenju. Ja sam protiv toga, ali poštujem to. Volim nogomet, volim svoje igrače, volim ovaj projekt i želim ga nastaviti'.

Za kraj je Mourinho prokomentirao i igru Mesuta Özila kojem je dao prednost u odnosu na našeg Luku Modrića i nije pogriješio. Nijemac je, naime, pokrenuo akciju kod prvog gola Ronalda, a nakon toga mu je poslao sjajnu loptu za izjednačujući gol: bila je to prva Nijemčeva asistencija ove sezone u Primeri.

'Mesut je pokazao svoju kvalitetu. U drugom poluvremenu sam ga izvadio zato što je bio iscrpljen. No, ukupno je odradio fantastičan posao'.