TURCIMA SE GRDO PIŠE

Mourinho: 3:0 nam ništa ne jamči, zato želim pobjedu

08.04.2013 u 21:46

Bionic
Reading

Trener Real Madrida Jose Mourinho ustvrdio je da njegova budućnost u klubu ne ovisi tome hoće li ove sezone osvojiti Ligu prvaka

Već se dulje vrijeme spominje da će portugalski stručnjak na ljeto sigurno napustiti Santiago Bernabeu, a ovogodišnji rezultat u najelitnijem europskom klupskom natjecanju, kako sam tvrdi, neće utjecati na njegovu odluku. Real je, podsjetimo, praktički bez izgleda za naslov u španjolskom prvenstvu, tako da se u potpunosti okrenuo lovu na deseti naslov europskog prvaka u klupskoj povijesti.

'Sve momčadi koje su u četvrtfinalu žele osvojiti Ligu prvaka. Moja budućnost nema nikakve veze s time hoćemo li osvojiti naslov ili ne', rekao je Mourinho na konferenciji za novinare dan uoči uzvratne utakmice četvrtfinala protiv Galatasaraya.

Madriđani su u prvoj utakmici pred svojim navijačima slavili s 3:0, ali Portugalac upozorava svoje igrače da još uvijek ništa nije gotovo.

'Ništa još nismo napravili. Istina je da imamo dobar rezultat iz prve utakmice, ali pred nama je još jedan težak dvoboj. Moramo ostati fokusirani ako želimo u polufinale, rezultat 3:0 nam ništa ne jamči. Nadam se da će ta poruka doći do svoje mete. Bit ću prilično iznenađen ako ne vidim da su moji igrači spremni za tešku utakmicu', istaknuo je trener Madriđana.

'Očekujemo rasprodani stadion u Istanbulu i intenzivno okruženje. Iako navijači mogu biti zastrašujući, moji igrači se znaju snaći u takvoj atmosferi. Moramo ostati mirni i obaviti svoj posao. Ako izgubimo s 2:0 ili 3:1, neću se vratiti kući sretan, unatoč tome što smo prošli. Želim pobjedu u Istanbulu'.