SMJENA NA POMOLU

Moratti zove Capella u Inter umjesto Beniteza

09.12.2010 u 12:32

Bionic
Reading

Španjolski stručnjak Rafa Benitez ovog je ljeta preuzeo Inter nakon Josea Mourinha. Rezultati su, blago rečeno, loši, pa nije ni čudno što je Benitez na rubu otkaza. Prvi čovjek Intera Massimo Moratti već je započeo pregovore s Fabijem Capellom da sjedne na klupu europskog prvaka

Rafa Benitez nije se najbolje snašao u ulozi trenera Intera. Španjolac koji je trebao nastaviti tamo gdje je stao Mourinho nije uspio i već se dulje špekulira da mu se opasno trese stolica.

Talijanski mediji su se raspisali da je prvi čovjek Intera Massimo Moratti već započeo pregovore s Fabijem Capellom, koji trenutno obnaša funkciju izbornika engleske reprezentacije.

Nakon Svjetskog nogometnog prvenstva Capello se našao pod kritikama javnosti i medija, tako da i njegova pozicija u Engleskoj nije sigurna. U svakom slučaju, Capello je prvi Morattijev izbor i vjeruje da ga je moguće dovesti u Inter.

Gazda Intera je javno iskazao nezadovoljstvo rezultatima momčadi.

'Benitez mora pokazati karakter ili ništa nećemo osvojiti. Osjećam se izdanim jer smo izgubili previše utakmica', kazao je Moratti i tako poslao jasnu poruku španjolskom stručnjaku da mu je vrijeme odbrojeno.