INTER TRAŽI TRENERA

Moratti bi (i) Capella, ali on uživa u crtićima

18.06.2011 u 10:45

Bionic
Reading

Nakon što je brazilski nogometni stručnjak Leonardo najavio odlazak iz Intera u PSG, vodstvo 'nerazzurra' krenulo je u potragu za novim trenerom

Prvi na listi želja predsjednika kluba Massima Morattija bio je Argentinac Marcelo Bielsa, međutim on je udijelio 'košaricu' milanskom klubu. Na San Siro ne želi niti Marcello Lippi, a Interovu klupu je odbio i Carlo Ancelotti. Moratti sada pokušava privoliti engleskog izbornika Fabia Capella.

'Nemam pojma o Interovoj ponudi. Na odmoru sam u Marbelli, uživam s unucima i ne pratim novine i televiziju. Jedino gledam crtane filmove', kazao je Capello za Sky Italia.

Međutim, izvor iz Intera tvrdi kako je Moratti obavio već nekoliko razgovora sa Capellom koji ozbiljno razmišlja o povratku kući. Capello je veći dio trenerske karijere proveo u Serie A trenirajući Milan, Romu i Juventus. Od 2007. godine sjedi za kormilom engleske vrste, a u dva navrata je vodio i Real Madrid.

'Bilo bi neozbiljno preko medija raspravljati o kandidatima za Interovu klubu. Jedino mogu priznati da smo željeli Bielsu, ali on nas je odbio. Imamo u planu nekoliko imena i vrlo brzo ćemo donijeti odluku', poručio je Moratti.

Naravno, valjda će se u tom slučaju pitai nešto i FA, odnosno ljude u engleksom nogometno savezu, koji još uvijek daju plaću Capellu.