POPUCALE VEZE

Morales se pridružio reprezentaciji bez dozvole Dinama

07.01.2011 u 09:51

Bionic
Reading

Da su popucale sve veze između Pedra Moralesa i Dinama, potvrđuje i zadnje vijest Čilea koja govori kako se veznjak pridružio pripremama čileanske reprezentacije bez dopuštenja 'modrih'

Čileanac Pedro Morales prije neki dan je preko medija u svojoj domovini priznao kako želi iz Dinama jer mu trener Halilhodžić ne daje dovoljno prilika za igru. I prije se govorkalo kako je povremeni čileanski reprezentativac na izlaznim vratima u Maksimiru, a posljednji njegov potez dokazuje da su veze između Dinama i Morales pukle.

Prema pisanju trifuno.cl, Morales se u četvrtak neočekivano pojavio na treningu čileanske reprezentacije koja se priprema za prijateljski ogled protiv SAD-a u Los Angelesu 22. siječnja.

Morales je prekinuo svoj odmor i pridružio se izabranicima Marcela Bielse na pripremama. I to sve ne bi bilo čudo da Morales nema službeno dopuštenje od svog matičnog kluba Dinama. S obzirom na to da ogled protiv SAD-a nije u službenom Fifinom terminu, klubovi nisu dužni pustiti svoje igrače da igraju u reprezentaciji.

Morales je posljednje utakmice za čileansku izabranu vrstu igrao nedavno na azijskoj turneji protiv UAE i Omana i u obje je utakmice bio strijelac.