Što se događa u Liverpoolu?

Najbolji igrač Liverpoola izgubio živce zbog poteza trenera Kloppa; ubrzo je na Twitteru osvanula misteriozna poruka Salahovog menadžera koja je izazvala pomutnju

05.03.2021 u 12:05

Bionic
Reading

Nakon što su Liverpoola poraženi od Chelseaja 1:0 u derbiju 27. kola Engleske lige stvar se zakomplicirala zbog jedne objave na Twitteru vezane za Mohameda Salaha

Posebno boli navijače Liverpoola što su opet poraženi kod kuće, a zvono za uzbunu se oglasilo jer to je bio rekordni peti uzastopni domaći poraz.

Gol vrijedan pobjede za londonsku momčad postigao je Mason Mount u 42. minuti, a zanimljiva scena dogodila se pola sata prije kraja utakmice kada je trener Klopp izvadio iz igre najvažnijeg igrača Liverpoola Mohameda Salaha.

Naime, vidjelo se kako je Salah bio bijesan kada ga je Klopp izvadio iz igre i bez pozdrava s trenerom je otišao na svoje mjesto na tribinu.

'Jako sam iznenađen da Mo Salah izlazi, baš jesam. I sam ne izgleda baš sretno…', kazao je legendarni Jamie Carragher u ulozi komentatora za Sky Sport dodavši:

'Liverpoolu treba gol, a on (Salah) je najbolji strijelac Premier lige….', dodao je zabrinuti Carragher, igračka legenda Liverpoola.

Nešto kasnije Slahov menadžer Ramy Abbas Issa ostavio je na Twitteru misterioznu poruku i odmah su krenule glasine o budućnosti sjajnog Egipćanina u Liverpoolu.

Naime, nedugo nakon što je Klopp izvadio Salaha iz igre njegov menadžer objavio je tweet u kojem se našla samo jedna točka. Dakle, simbolika koju su mnogi opisali da je stavljena točka na ovu utakmicu, a neki su otišli toliko daleko da su uvjereni kako je mislio kako je to bila točka što se tiče suradnje Salaha i Liverpoola iako ga ugovor veže do ljeta 2023. godine.

Od prije je poznato kako Salaha želi nekoliko klubova, a najuporniji su Real Madrid, Bayern i Barcelona. Cijena? O tome se samo nagađa, a trenutačna vrijednost prema Transferkatu od 120 milijuna eura je minimalna koliko bi Liverpool trebao dobiti odštete.

Također je poznato kako Salah želi promjenu, ali u koji klub želi nikada nije javno rekao. No, nešto se događa…