španjolSKI MEDIJI

Modriću žele prišiti skandal; je li ga Ramos zaista smirivao da ne napadne trenera?

27.08.2018 u 10:17

Bionic
Reading

Madridski Real pod vodstvom trenera Julena Lopeteguija novu sezonu u španjolskoj La Ligi otvorio je s dvije pobjede. U nedjelju je u Kataloniji 'kraljevski klub' upisao pobjedu 4:1

Madridski Real u novu je sezonu ušao u pobjedničkom ritmu. Nakon dva kola vodeća je momčad u La Ligi. Novi trener Julen Lopetegui polako preslaguje 'kockice' unutar momčadi jer nakon odlaska prve zvijezde Cristiana Ronalda na važnosti dobivaju drugi igrači.

>> Novi trener Reala tvrdoglavo drži Modrića na klupi: Što se zapravo događa?

No što je s glavnim kreatorom igre Lukom Modrićem? Hrvatski veznjak, koji je izabran za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva, opet je počeo na klupi, a priliku je dobio tek u zadnjih 15-ak minuta dvoboja, tako da španjolski mediji sve češće pišu o njegovu nezadovoljstvu.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Dnevnik Don Balon, koji je poznat po ne baš provjerenim informacijama, u ponedjeljak je objavio kako je Modrić pred početak utakmice bio toliko ljutit na trenera da ga je čak i kapetan Sergio Ramos morao smirivati kako bi spriječio skandal. Je li zaista bilo tako, zasad nije poznato, ali priča o ovom navodnom skandalu brzo se proširila.

Malo nam je to nejasno jer Lopetegui je još u subotu, preko medija, sigurno prije toga i u Realovoj svlačionici, najavio kako će Modrić ostati na klupi, odnosno da će u veznom redu započeti Kroos, Casemiro i Isco.

Prema tome, Modrić, da je htio i izraziti nezadovoljstvo, iako znamo da nije konfliktan tip, to bi s trenerom riješio još u subotu, a ne u nedjelju pred utakmicu.

Dakle postavlja se pitanje zašto se ovakve ružne stvari vežu uz Modrićevo ime i hoće li to ostaviti posljedice?