nema više tajni

Modrić stao na kraj nagađanjima: Otkrio sve što mu je Ronaldo rekao nakon sporne nagrade

07.09.2018 u 06:43

Bionic
Reading

Luka Modrić nakon utakmice Portugala i Hrvatske izjavio je da se njegov odnos s Cristianom Ronaldom zbog Uefine nagrade nije pogoršao te da mu je bivši suigrač čestitao na priznanju...

Podsjetimo, nakon što je proglašen najboljim nogometašem SP-a u Rusiji, naš 32-godišnji veznjak također je primio i Uefinu nagradu za najboljeg igrača protekle europske klupske sezone.

  • +3
Prijateljska utakmica: Portugal - Hrvatska Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Cristiano Ronaldo koji je zabio 15 golova u Ligi prvaka s tim se nije lako mirio, kao ni njegova okolina ni menadžer Jorge Mendes pa se slavni Portugalac nije pojavio na dodjeli priznanja, a Massimiliano Allegri otkrio je da je nova zvijezda Juventusa bila vrlo ljutita zbog odluke Europske nogometne federacije.

No, nakon remija 1:1 Portugala i Hrvatske ovog četvrtka Luka Modrić izjavio je da se njegov odnos s bivšim suigračem zbog Uefine nagrade nije pokvario.

'I dalje imam dobar odnos s Ronaldom i to će se nastaviti. Već smo popričali o toj nagradi, a on mi je poslao poruku u kojoj mi čestita i rekao je da je sretan zbog mene te da sam je zaslužio i da bi me volio uskoro vidjeti. Dakle, imamo dobar odnos,' izjavio je Luka Modrić za portugalski RTP3 te se osvrnuo na novi okršaj s Cristianom, u borbi za Fifinu nagradu The Best:

'Sretan sam što sam u finalu i što bude, bude. Ljudi će biti ti koji će odlučiti. Nisam opterećen individualnim nagradama.'

Luku u utorak čeka novi reprezentativni ispit, protiv Španjolske u Elcheu.