SAD ILI NIKAD

Modrić pod pritiskom u Španjolskoj: Pokaži svoje pravo lice!

01.04.2017 u 17:44

Bionic
Reading

Uoči nastavka sezone u Primeri i Ligi prvaka španjolski novinari naglašavaju da Luka Modrić nije bio u svojem najboljeg izdanju u dresu Reala prije reprezentativne pauze i očekuju njegovu bolju igru protiv Alavesa ove nedjelje...

Pred Realom je težak mjesec travanj tijekom kojeg će morati u četvrtfinalu Lige prvaka igrati protiv Bayerna, a također i protiv Barcelone u novom El Clasicu odlučivati o ovosezonskom pobjedniku Primere.

Španjolski mediji uoči nastavka klupske sezone upozoravaju da neki igrači nisu bili na najvišem nivou u posljednjim utakmicama Reala i moraju podići formu u najvažnijim mjesecima koji dolaze. Među igračima koje se ističe je i Luka Modrić koji je odigrao nekoliko skromnijih utakmica u dresu Reala, no bio je dobar na Maksimiru protiv Ukrajine, kad je to hrvatskoj reprezentaciji bilo najpotrebnije.

U Španjolskoj sada očekuju reakciju Modrića i bolje nastupe u travnju, a ove nedjelje imat će priliku ušutkati kritičare protiv Alavesa.

'Fizički je dobro i svi znamo koliko nam je važan. Sigurno ga neću mijenjati zbog umora,' najavio je Zinedine Zidane uoči dvoboja protiv momčadi koja je ove sezone iznenadila čak i Barcelonu.