kratko i jasno

Modrić nakon remija s Englezima poslao poruku Nikoli Kaliniću: Ništa bez isprike...

13.10.2018 u 08:33

Bionic
Reading

Hrvatski kapetan Luka Modrić smatra da je bod osvojen protiv Engleske na Rujevici dobar za samopouzdanje naše reprezentacije, a Nikoli Kaliniću poručuje da je isprika preduvjet da bi se mogao vratiti u izabranu vrstu...

Hrvatska je pred praznim tribinama na Rujevici odigrala ovog petka protiv Engleske bez pogodaka i tako stigla do prvog osvojenog boda u Ligi nacija.

  • +16
Hrvatska - Engleska, Liga nacija Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Po običaju, među najboljim pojedincima na terenu bio je Luka Modrić koji nije nezadovoljan ostvarenim na travnjaku.

'Ovaj je bod dobar za vraćanje samopouzdanja. Odigrali smo čvrstu utakmicu, bili kompaktni u svim segmentima igre te pokazali zajedništvo koje nas je krasilo na Svjetskom prvenstvu. Da je bilo gledatelja na tribinama, bili bismo još bolji. Možemo biti zadovoljni bodom i sada trebamo nastaviti dalje i dizati se u budućnosti. Engleska je dobra momčad, a šanse su stvarali iz prekida i naših pogrešaka. Bili smo na kraju ravnopravni i podjela bodova realan je ishod,' izjavio je najbolji nogometaš svijeta po izboru Fife.

Osvrnuo se naš kapetan i na Nikolu Kalinića koji je izbačen iz reprezentacije tijekom SP-a nakon što je odbio ući u igru protiv Nigerije, a u intervjuu za španjolski As ovih je dana priznao da je otvoren za mogućnost povratka u izabranu vrstu.

'Drago mi je čuti da se i Kalinić želi vratiti u reprezentaciju. Njegova su želja i isprika preduvjet, a njegove su kvalitete neupitne, sigurno bi bio važan reprezentaciji ako se sve riješi na najbolji mogući način,' smatra Modrić.