IZBORNIK JE ZADOVOLJAN

Zlatko Dalić osvrnuo se na prazne tribine pa otkrio koje zvijezde neće igrati protiv Jordana

12.10.2018 u 23:31

Bionic
Reading

Hrvatska i Engleska remizirale su na Rujevici, a svoje mišljenje o utakmici Lige nacija dao je izbornik Zlatko Dalić

Hrvatski izbornik prvo se osvrnuo na uspjeh mlade reprezentacije koja je svladala Grčku i stigla korak do plasmana na Euro u-21.

'Prvo bih čestitao mladoj reprezentaciji koja je na korak do Europskog prvenstva. Pokazali smo da možemo biti bolji nego što smo bili u Španjolskoj. Još to nije to, možemo mi puno bolje, pogotovo prema naprijed. Moramo u napadu biti hrabriji i odlučniji. Imali smo nekoliko šansi, ali mogli smo i primiti gol. Sve u svemu sam zadovoljan. Blok je bio puno bolji nego protiv Španjolskoj', rekao je izbornik za Novu TV odmah nakon utakmice.

Dalić je pohavlio Rebića, Pivarića i posebno Jedvaja, a zatim se osvrnuo na prazne tribine.

'Nije lako igrati u ovako otužnoj atmosferi. Nadamo se da je ovo zadnji put te da će Maksimir biti pun protiv Španjolske. Žao mi je da smo igrali pred praznim tribinama. To nikome ne treba. Možda je to moglo drugačije da se napravi, ali to nije moj posao. Ovakva utakmica zaslužuju puno bolji ambijent.'

  • +16
Hrvatska - Engleska, Liga nacija Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Hrvatsku u ponedjeljak na Rujevici očekuje prijateljski susret protiv Jordana. Neki igrači će dobiti odmor...

'Dat ćemo šansu drugim igračima da ih vidimo. Neću opterećivati Modrića, Rakitića i Rebića. Ostali će dobiti priliku', zaključio je izbornik Zlatko Dalić.