SNIMKA IZ AUTOMOBILA

Mnogi ostali u čudu kad su vidjeli što Marcelo Brozović jede

25.12.2023 u 17:42

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac, 31-godišnji Marcelo Brozović, u srpnju je milanski Inter zamijenio saudijskim Al Nassrom i osigurao si nešto lakši natjecateljski ritam, ali i znatno veća primanja

Marcelo Brozović odlučio je tijekom ljeta napustiti Inter i prihvatiti bogatu ponudu iz Saudijske Arabije. Za mnoge je to značilo kraj ozbiljne karijere za hrvatskog veznjaka jer ostaje bez jakih utakmica.

Istina, osjetilo se to i u nekim utakmicama reprezentacije, ali kada je bilo najpotrebnije, pokazao je da Dalić u njemu i dalje ima jakog aduta.

No, da je Brozoviću život u Saudijskoj Arabiji nešto ležerniji pokazuju snimke iz automobila. Naime, Brozović je uživao u 'zalogaju' iz restorana brze hrane, a suvozač je u rukama držao četiri čaše, po svemu sudeći, gaziranih pića.

Doduše, dok neki smatraju da ovakva vrsta prehrane nije primjerena sportašima, kod Brozovića to očito nije tako. Jer njegov (bivši) suigrač iz reprezentacije Dejan Lovren otkrio je što Brozović jede.

'Prije finala SP-a pojeo je dvije kile čajne, dva kroasana, popio kolu... I pretrči svejedno 15 kilometara bez problema. Kad ga pitam kako to može, pokaže prema nebu i samo kaže: 'Čajna, čajna'. Nije mi to jasno. Kad bih ja pojeo tako nešto, ne bih četiri dana došao k sebi', rekao je jednom prilikom Dejan Lovren.

Naravno, postavlja se pitanje bi li hrvatski 'nogometni maratonac' jeo istu vrstu hrane da je ostao u Interu ili nekom ozbiljnijem europskom klubu.