ODLAZI IZ MADRIDA?

Modrić bio uz Pereza i čestitao Božić kada je stigla vijest o njegovom novom klubu!

24.12.2023 u 22:34

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, 38-godišnji Luka Modrić, do ljeta je igrač madridskog Reala. Nakon toga će povesti Hrvatsku na Euro u Njemačku, a gdje će kasnije igrati, zasad je nepoznanica. Iako dio medija u Saudijskoj Arabiji i Španjolskoj pišu da je Modrić već izabrao klub

Madridski Real objavio je u nedjelju božićnu čestitku, a navijačima Kraljeva obratili su se kapetani momčadi Nacho Fernandez i Luka Modrić. U društvu Realovih igrača bio je i predsjednik Florentino Perez.

Kako sada stvari stoje bit će to posljednji put da Modrić ovaj blagdan čestita kao nogometaš Reala, jer baš na Badnjak stigla je velika vijest o njegovoj budućnosti.

Naime, kako izvještavaju pojedini mediji s arapskog govornog područja čini se da je Modrić dogovorio transfer u Saudijsku Arabiju i to na nagovor Cristiana Ronalda.

Vijest su prenijeli i pojedini španjolski mediji uz naglasak da je presudio telefonski razgovor s dugogodišnjim suigračem iz Reala.

Navodno je slavni Portugalac uspio nagovoriti Modrića na transfer u Saudijsku Arabiju gdje bi prema pisanju Španjolaca trebao imati godišnju plaću od 30 milijuna eura.

Saudijci su i prošlog ljeta željeli Modrića, informacije su govorile da su mu nudili i 200 milijuna eura, ali je osvajač Zlatne lopte odlučio ostati u Realu još najmanje jednu sezonu.

U slučaju da potpiše za Al Nassr tamo bi ga osim Ronalda dočekalo još jedno poznato lice. Riječ je o reprezentativnom suigraču Marcelu Brozoviću.

Modrića u svojem klubu želi i David Beckham, a hrvatskog reprezentativca u Interu iz Miamija dočekala bi ga Barcelonina 'kolonija' bivših igrača, odnosno Lionel Messi, Sergio Busquets, Luis Suarez i Jordi Alba.