TO SE NE DOGAĐA ČESTO

Mladi reprezentativac ne daje intervjue; njegov razlog oduševio Hrvatsku

08.09.2016 u 09:52

Bionic
Reading

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija ostala je u igri za prvo mjesto u kvalifikacijskoj skupini koje donosi izravan plasman na Euro zahvaljujući napadaču Stipi Perici

Reprezentacija U-21 remizirala je u posljednje dvije utakmice sa Švedskom (1:1) i Gruzijom (2:2). U oba susreta lovila je zaostatak i svaki puta spasitelj je bio napadač Udinesea Stipe Perica koji je zabio sva tri pogotka.

Nakon tih golova postao je tražena roba u medijima, ali je odbio davati intervjue. Objasnio je zašto se odlučio na šutnju.

'Hvala na čestitkama, ali ne mogu sad davati intervju. Nemam još argumenata da dajem intervjue, ne želim da se o meni piše i govori kao o nekom heroju, jer to jednostavno nisam. Zabio sam te golove, ali nije to razlog da me se diže u nebesa, nema potrebe da sad nešto pričam', kazao je Stipe Perica za Sportske novosti

Skroman dečko koji čvrsto stoji na zemlji i bez obzira na to što je uskratio javnost za svoja razmišljanja, pokupio je simpatije cijele Hrvatske.

Inače, mladi nogometaš koji je rođen u Škabrnji, profesionalnu karijeru je počeo u Zadru, kupio ga je Chelsea pa posudio prvo NAC Bredi, a zatim Udineseu koji je ove godine i otkupio ugovor hrvatskog reprezentativca.