DUJE JE TRAGIČAR

Mladi Hrvat kriv za najbizarniji trenutak večeri u Europi!

30.09.2016 u 11:09

Bionic
Reading

Duje Ćaleta-Car neće po dobrome pamtiti gostovanje u Gelsenkirchenu, jer je zabio nesretni autogol u porazu 3:0 Salzburga od Schalkea...

Mladi 20-godišnji hrvatski juniorski reprezentativac započeo je svoju drugu sezonu u dresu Red Bull Salzburga s kojim se nije uspio plasirati u Ligu prvaka, a zaustavio ga je zagrebački Dinamo u posljednjem pretkolu elitnog klupskog nogometnog natjecanja.

Salzburg je zatim europsku sezonu nastavio u Europskoj ligi, no nikako mu ne ide. Naime, nakon domaćeg poraza od Krasnodara Red Bull je loše prošao i ovog četvrtka protiv Schalkea koji ga je svladao s glatkih 3:0.

Jedan od tragičara susreta svakako je bio i naš branič. Naime, u 47. minuti ubacivanje Höwedesa skrenuo je u vlastitu mrežu i tako se pobrinuo za najbizarniji gol viđen u drugom kolu Europske lige.

'Nismo imali sreće u drugom poluvremenu, inače je bilo dobro,' komentirao je trener Oscar Garcia trenutak koji je prelomio utakmicu.

Španjolski stručnjak pod sve većim je pritiskom, jer Salzburg ima nula bodova u Europskoj ligi, a zaostaje i za Sturmom u domaćem prvenstvu...