EVO GDJE GLEDATI

Mislav Karoglan: Lokomotiva mi je ključna utakmica, a što se tiče Pukštasa...

07.12.2023 u 15:09

Bionic
Reading

U petak nogometaši Hajduka gostuju kod Lokomotive. Riječ je o prvoj utakmici 18. kola SuperSport HNL-a koja počinje u 17.30 sati (MAXSport 1, MAXtv).

Hajduk od dolaska Mislava Karoglana samo pobjeđuje, a Lokomotiva već sedam kola ne zna za pobjedu, istina ima pet utakmica koje je odigrala neriješeno.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Gledao sam sve njihove utakmice i mogu reći da igraju puno bolje nego to broj bodova pokazuje. Lokomotiva je mlada i poletna momčad koja je drugačija od ostatka lige. Odličan posao rade niz sezona i imaju kontinuitet na trenerskoj klupi. Silvijo Čabraja je odličan trener i imam visoko mišljenje o njemu. Radi sjajan posao. Vidi se sinergija škole nogometa i prve momčadi.Lokomotiva je momčad koja je najvertikalnija u ligi, a da takav stil igre ne spada u napucavanje. Sposobni su prilagoditi se profilu igrača koji imaju', rekao je trener Hajduka Mislav Karoglan u najavi utakmice u kojoj petorici njegovih igrača prijeti treći žuti karton, a to bi značilo propuštanje derbija protiv Dinama na Maksimiru.

'Neću im dati nikakve savjete. Uđemo li s logikom da se moramo paziti kartona, onda smo nešto pogriješili. Ovo mi je ključna utakmica, ne razmišljam o kartonima. Ako si pravovremen, nećeš dobiti karton. Koncentrirani smo na Lokomotivu i ne razmišljamo o Dinamu. Momčad je svjesna da je tablica nerealna jer drugi imaju puno utakmica za nadoknaditi, svjesni su da je to sve u bod. Nitko nam ništa neće pokloniti, moramo konstantno uzimati bodove, to je jedini način da se osvoji naslov prvaka'.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Osvrnuo se i napise engleskim medija o zanimanju Arsenala za Rokasa Pukštasa ze usporedbe s Thomas Mullerom i Marijom Pašalićem:

'Ima sličnosti, po profilu ih možemo usporediti, ali još Rokas mora dosta pure pojesti da bi došao na Pašalićevu razinu', zaključio je Karoglan. 

Standings provided by Sofascore

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.