CIBALIA NA POLJUDU

Miše: U srijedu želimo osigurati finale kupa

02.03.2009 u 15:29

Bionic
Reading

Ni Inter se nije uspio ispriječiti na pobjedničkom putu Ante Miše, koji je u Zaprešiću upisao osmu uzastopnu prvenstvenu pobjedu

'Od prve minute ušli smo u utakmicu kako treba i na vrijeme postigli prvi gol', rekao je Miše i iskreno priznao da je pobjeda vjerojatno izražena s prevelikim brojem golova.

'U prvom nas je poluvremenu dva puta spasio Subašić, ali to se od golmana Hajduka i očekuje. Raduje me što su četiri gola postigla četiri različita igrača', kaže Miše.

Hajduk već u srijedu nastavlja s utakmicama, kad je na rasporedu kup ogled s Cibalijom na Poljudu.

'Želimo već u srijedu osigurati miran uzvrat, kako bismo se mogli koncentrirati na nedjeljni ogled s Croatijom. Zbog toga mi je i drago što je prvi susret polufinala u Splitu.'

Susret Hajduka i Cibalije započinje u srijedu u 15.30 sati, a Vinkovčani bi po svemu sudeći mogli odrediti raspoloženje bijelih pred posljednji dio sezone. U zadnjem kolu drugog kruga Hajduk će u Vinkovcima tražiti potvrdu prvog mjesta, kako bi u zadnjem kolu trećeg dijela dočekao Dinamo na Poljudu, a nakon toga i prolaz u finale kupa, gdje bi se bijeli prema prognozama opet trebali sastati s najvećim rivalom, koji u polufinalu igra protiv Zagreba.