MILE PODIGAO CIJENU

Milevskij odbio Rijekinog gazdu, ali sigurno odlazi...

11.03.2015 u 19:42

Bionic
Reading

Artem Milevskij nije trenutno u prvom planu u Hajduku, što ipak ne znači da nema vijesti oko ukrajinskog internacionalca

Ukrajinskim medijima, piše nogometplus.net, se obratio njegov menadžer Aleksandr Pankov koji je objasnio financijsku i igračku situaciju u Hajduku, kao i daljnje poteze u karijeri svog štićenika.

Pankov tako potvrđuje da je u zimskom transfer periodu stigla ponuda Spezije za Milevskog, no da ista nije novčano zadovoljavala ni Hajduk ni Artema. Kao još dva razloga neobavljena transfera navodi da bi se time oslabio Hajduk i da se nije htjelo prodavati Artema u konkurentski klub jer je vlasnik Spezije i Rijeke isti čovjek. Stoga je cijeli posao transfera Milevskog odgođen za ljeto kada će, smatra menadžer, Ukrajinac sigurno napustiti Poljud.


Na pitanje novinara koje su možebitne nove destinacije u ljetnom prijelaznom roku, Pankov je spomenuo Italiju i Njemačku kao najpoželjnije, komentiravši da u Engleskoj vjerojatno nebi mogao dobiti radnu dozvolu zbog nenastupanja za reprezentaciju zadnje dvije godine, u Belgiji klubovi traže mlađe igrače a Španjolska iz više razloga ne dolazi u razmatranje.

Pitanje odštete u slučaju ljetnog transfera je također spomenuto. Pankov spominje iznos veći od milijun eura odštete, pritom u odgovoru implicirajući da je odšteta fiksna i očito uglavljena u ugovor.