OBNOVLJENO ZANIMANJE

Milan krpa rupe u obrani Nemanjom Vidićem?

05.02.2010 u 11:11

Bionic
Reading

Engleski mediji opet su aktualizirali prelazak braniča Manchester Uniteda Nemanje Vidića u redove Milana koji pod hitno traži pojačanje u zadnjoj liniji

Nije nikakva tajna da će zvijezda ljetnog prijelaznog roka biti i Nemanja Vidić, srpski reprezentativac koji je jedna od najjačih karika u momčadi Manchester Uniteda. Kupaca je mnogo, a dugovi 'crvenih vragova' upućuju na to da nije nemoguće da Englezi popuste jednoj od ponuda.

I Nemanja Vidić je prije nekoliko mjeseci priznao da je odbio Barcelonu, Real i Milan, ali europski nogometni divovi ni dalje ne posustaju. Prema posljednjim informacijama, 'kraljevski klub' ponudio je 20 milijuna funti, no taj iznos nije previše uzbudio čelnike s Old Trafforda.

Ovih dana je interes obnovio i Milan, čiju je slabu obranu razotkrio Inter u gradskom derbiju. Milan nema punu blagajnu i ne može dati milijune koje nudi Real, ali 'rossoneri' uz nešto gotovine daju i nizozemskog napadača Klaasa Jana Huntelaara koji se nije nametnuo u Italiji.

Navodno protiv takvog raspleta ne bi imao ništa protiv trener Manchestera Alex Ferguson koji je za sljedeću sezonu kupio braniča Chrisa Smallinga iz Fulhama da nadoknadi mogući odlazak Vidića, a u napadu bi mu dobro došao još jedan golgeter jer se Dmitar Berbatov muči s ozljedama, Michael Owen više nije mladić, a ostanak Waynea Rooneyja nije siguran.