ZAISTA SVAŠTA

[FOTO] Mike Tyson je nekada bio najopakiji čovjek na planeti, a sada je videom šokirao svoje fanove koji se s pravom pitaju: Prvače, što ti je ovo trebalo!

17.06.2022 u 16:14

Bionic
Reading

Mike Tyson je nekada bio neprikosnoveni prvak svijeta u teškoj kategoriji. I danas privlači pozornost gdje god da se pojavi iako smo mišljenja da je ovoga puta malo pretjerao

Zvali su ga 'najopakijim čovjekom na planeti', boksači su strahovali ulaziti protiv njega u ring. Bio je na krovu svijeta pa doživio strmoglavi pad, ali izvukao se, a osim privatnog biznisa s marihuanom (legalnog) često je gost u raznim televizijskim emisijama.

Tako je gostovao u šou Jimmjya Kimmela i pretjerao. Naime, čovjek koji je izazivao strah i respekt se obukao u bumbara ili pčelu), što god to bilo, te je uz to zaplesao. Bizarno i neočekivano od boksačke legende. Nije mu takvo nešto trebalo.

  • +3
Pčelica Mike Tyson Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tyson je video objavio i na svojem Instagram profilu te je napisao: 'Osjećam se lijepo', a vi ga možete pogledati ispod ovog teksta.

Naravno, pojedini pratitelji su u šoku i nisu oduševljeni Tysonovim performansom. 'Prvače, što ti je ovo trebalo?', pitao je jedan, 'Za danas mi je dosta interneta, hvala Mike', dodao je drugi. No bilo je onih koji su dali potporu umirovljenom boksaču...