RAZOČARAN IGROM

Mijatović poslao oštru poruku zvijezdama Reala: U ovoj momčadi ne vidim ništa dobro

13.12.2018 u 14:59

Bionic
Reading

Nakon što su nogometaši Real Madrida poraženi kod kuće od ruskog CSKA 0:3 oglasio se Predrag Mijatović, bivši igrač te kasnije sportski direktor Real Madrida

U razgovoru za španjolske medije Predrag Mijatović nije štedio nogometaše Real Madrida koji su ove sezone upisali nekoliko sramotnih poraza i usprkos promjeni trenera vidi se kako je aktualni prvak Europe u velikoj krizi.

>> Realova zvijezda izjavama narušila odnose u klubu; kako će na ovo reagirati Modrić i ostatak svlačionice?

'Ne znam je li to zbog odlaska Zidanea i Ronalda, nedostatka pojačanja ili su se igrači previše potrošili na Svjetskom prvenstvu. Ne znam pravi razlog, ali znam da ovo ne valja. Ono što znam je da trenutačno u ovoj momčadi ne vidim ništa dobro', iskren je bio Mijatović.

Nakon poraza od CSKA 0:3 (Luka Modrić nije igrao, op.a.), što je novi neslavni rekord kraljevskog kluba na Santiago Bernabeuu, te javnog istupa braniča Daniela Carvajala - jasno je kako je narušena atmosfera u svlačionici. O toj temi Mijatović je kratko rekao:

'Iskreno, ako ovako nastave, mislim da neće dobro završiti sezonu. Nadam se da griješim. Utakmica protiv CSKA pokazala je da Real Madrid nije sretan. Ako ne budu dostojno predstavljali klub, navući će gnjev. Moraju što prije detektirati što ne štima te odmah ispraviti loše stvari', dodao je razočarani Mijatović koji je mišljenja kako u osmini finala 'ova razina igre neće biti dovoljna jer će ostali klubovi biti još spremniji'.

Za kraj je poručio kako vjeruje da nije sve izgubljeno za Solarijevu momčad:

'Uvjeren sam da će se Real oporaviti i vratiti na svoju razinu. Prva prilika je nastup na Svjetskom klupskom prvenstvu, ali moraju brzo analizirati greške i ispraviti ih. Neće biti lako, ali vjerujem da mogu pronaći način na koji da u nastavku sezone budu bolji', kazao je Mijatović veliku istinu o formi Reala.

  • +2
Real Madrid - CSKA Moskva, 6. kolo Lige prvaka, 2018./19. Izvor: Profimedia / Autor: Jose Cuesta/261/Cordon Press