ZA SVE JE KRIVA MAMA

Messijeva bivša otvorila dušu za medije

27.10.2011 u 13:31

Bionic
Reading

Bivša djevojka Lionela Messija, danas 20-godišnja manekenka Maracena Lemos, otkrila je novinarima da je imala sukob s majkom Barcelonine zvijezde

Lionel Messi i zgodna djevojka upoznali su se prije nekoliko godina u Rosariju i prohodali. No ta veza nije bila po volji Argentinčevoj majci Celiji Mariji Messi koja je mladu djevojku pratila po šoping centru i fotografirala.

'U jednom trenutku sam se okrenula i pitala je što se događa, a ona me počela vrijeđati. Ja se pitam što je ona radila na odjelu elektronike s tavom u ruci. Pratila me po šoping centru s mobitelom i tavom', pričala je plavuša za Telenoche.

U cijeloj priči je bilo šokantno to što buduća manekenka nikada nije otkrila javnosti da je Messijeva djevojka.

'Nikad nisam javno pričala o tome jesam li spavala s njezinim sinom. Imala sam 14 godina, on 18, i nisam htjela otkrivati apsolutno ništa o našoj vezi, ali ona me je tretirala kao da sam nitko i ništa, kao da samo smetam Lionelu. Čini mi se da je Messijeva mama pomislila da sam nešto ispričala medijima, ali to nikad nisam napravila, došlo je do zabune', požalila se Argentinka te dodala:

'To me šokiralo jer takvo nešto nisam očekivala u nedjelju popodne u šoping centru, pogotovo zato jer sam bila u društvu svoje majke i tete.'

Macarena Lemos u seksi izdanju