BEZ MILOSTI

Messi potpuno razapet nakon Pariza: Najgori Leo ikad viđen!

15.02.2017 u 09:19

Bionic
Reading

Lionel Messi dobio je u većini najuglednijih svjetskih medija najnižu ocjenu u svojoj karijeri za očajan nastup protiv PSG-a ovog utorka...

U Barceloninom debaklu 0:4 u Parizu vezna linija odigrala je očajno, a po mnogima je još gori bio Lionel Messi. Argentinac kojeg mnogi smatraju najboljim nogometašem svih vremena bio je neprepoznatljiv protiv agresivne obrane PSG-a, a osim što je bio bezopasan u napadu, još je i skrivio drugi pogodak na utakmici, izgubljenom loptom uoči realizacije Draxlera.

Ocjena Messija u svjetskim medijima je iznimno niska, a na skali do 10 dobio je od francuskog L'Equipea i katalonskog dnevnika Sport samo 2.

'Što je bilo, Leo? Rijetkost je vidjeti ga izgubljenog na terenu, bez ideje i nadigran od protivničke obrane. Bio je to jedan od njegovih najgorih nastupa za Barcelonu i dijeli ga 90 minuta od još jedne izgubljene Zlatne lopte,' zaključuje Javier Miguel, novinar Sporta.

'Messi je bio neprepoznatljiv,' zadovoljno pak zaključuje L'Equipe koji je najvišu ocjenu 9 dao Angelu Di Mariji, strijelcu dva pogotka.

Leov debakl u Parizu ponovo je probudio i glasine od odlasku iz Barcelone, a upravo PSG se spominje kao novi poslodavac. Ako će i dalje biti zainteresiran nakon ovakvog nastupa u Parizu...