brazilac ga odbio

Messi očajnički molio Neymara: Nevjerojatno što mu je ponudio!

16.08.2017 u 06:46

Bionic
Reading

Španjolski dnevnik Sport tvrdi da je Lionel Messi na sve načine pokušavao uvjeriti Neymara da ostane u Barceloni, a čak mu je nudio da će mu se podrediti na terenu kako bi on sljedeće godine osvojio Zlatnu loptu...

Odlazak Neymara još uvijek muči javnost u Kataloniji, a dnevnik Sport blizak Barceloni donosi zanimljivu priču iz svojih izvora, prema kojoj je Lionel Messi očajnički do samog kraja pokušavao zadržati u klubu suigrača s kojim je zajedno osvojio jednu Ligu prvaka, dvije Primere i tri Kupa kralja.

  • +6
Neymar Izvor: Reuters / Autor: Sergio Perez

Argentinac je itekako bio svjestan da Barcelona ima na raspolaganju jedan od najboljih napadačkih trojaca u povijesti nogometa, a da bez Neymara to više neće biti ista momčad u ofenzivi.

Spomenuti list tvrdi da se Messi zajedno sa Suarezom sastao s Neymarom 21. srpnja u hotelu Sheraton Parsippany u New Jerseyju, noć prije prijateljske utakmice s Juventusom na kojoj je Brazilac s dva krasna pogotka donio pobjedu katalonskom klubu.

Pokušali su ga uvjeriti na sve moguće načine da ostane, ne znajući da je ugovor s PSG-om zapravo već bio dogovoren, a prema nekim izvorima i potpisan još u lipnju.

Između ostalog, Messi koji je u karijeri pet puta osvojio Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg nogometaša svijeta ponudio je Neymaru da će mu pomoći da ju on osvoji sljedeće godine.

  • +6
Neymar na utakmici Barcelone i Juventusa u SAD-u Izvor: Reuters / Autor: MIKE SEGAR

'Želiš Zlatnu loptu? Ja ću ti pomoći,' citira nevjerojatnu ponudu Messija dnevnik Sport koji je bio spreman podrediti se kolegi u želji da ipak ostane.

No, Neymar je već bio donio svoju odluku. Uz 222 milijuna eura odštete ubrzo je i službeno potpisao za PSG i zatim debitirao ove nedjelje protiv Guingampa golom i asistencijom na početku novog poglavlja u svojoj karijeri...