ne može vjerovati

Ogorčeni Zidane uvjeren u urotu protiv Reala i Cristiana Ronalda!

15.08.2017 u 17:49

Bionic
Reading

Trener Reala Zinedine Zidane izjavio je da je vrlo nezadovoljan kaznom od pet utakmica suspenzije za Cristiana Ronalda nakon incidenta u španjolskom Superkupu te zaključuje da je donesena čudna i zabrinjavajuća odluka...

Podsjetimo, Ronaldo je u nedjelju u samo par minuta dobio dva žuta kartona na Camp Nouu, prvog zbog skidanja majice pri proslavi pogotka, a drugog zbog dvojbenog simuliranja u duelu s Umtitijem, što je jako iznerviralo najboljeg strijelca Reala pa je gurnuo suca prije nego što je napustio teren.

  • +3
Španjolski Superkup: Barcelona - Real Izvor: Reuters / Autor: JUAN MEDINA

Arbitar ga je prijavio i zaradio je čak pet utakmica suspenzije zbog čega će propustiti početak Primere, a trener Reala ne može vjerovati da je donesena takva odluka.

'Uznemiren sam i frustiran. Neću pričati o sucima, ali nakon ono što se dogodilo i njegove kazne od pet utakmica suspenzije mogu reći da nešto nije u redu,' izjavio je Zinedine Zidane aludirajući na sudačku urotu protiv njegove momčadi i najboljeg igrača:

'To je za Ronalda predugo. Frustriran je jer želi igrati, a ne može. Nadam se da nemaju ništa protiv Cristiana i ljudi koji svoj posao pošteno odrađuju. Nesretni smo, jer ga dugo nećemo imati na terenu.'

Autor: YouTube

Real će se na ovu odluku Disciplinske komisije žaliti, no pitanje je hoće li biti promjene, jer takva je kazna za fizički nasrtaj na suca propisana pravilnikom, čak i za ovako blagi. Pod uvjetom da igrač bude prijavljen.

'Vidjet ćemo što će se dogoditi. Nadam se da će Komisija prilikom svog zasjedanja temeljito proučiti ovaj slučaj,' zaključio je francuski strateg koji će u slučaju odbacivanja žalbe biti bez Cristiana protiv Barcelone u uzvratu španjolskog Superkupa, kao i protiv Deportiva, Valencije, Levantea i Sociedada u Primeri.