potpuni revolt

Navijači Barce pronašli krivca za krizu kluba i poručili mu: Odlazi što prije!

15.08.2017 u 19:11

Bionic
Reading

Nakon odlaska Neymara, razočaravajućeg poraza na Camp Nou od Reala i dovođenja Paulinha iz kineske lige, navijači Barcelone ustali su protiv predsjednika Josepa Marije Bartomeua i traže njegovu ostavku...

Barcelona definitivno nije ušla u sezonu na način na koji su to njezini navijači priželjkivali. Izgubila je Neymara, a zatim i doživjela bolan poraz 3:1 na svom stadionu u prvoj utakmici španjolskog Superkupa protiv Reala, što je potvrda da bez Brazilca više nije tako moćna kao što je bila prije.

  • +3
Španjolski Superkup: Barcelona - Real Izvor: Reuters / Autor: JUAN MEDINA

Navijači su zbog toga počeli gubiti strpljenje i traže od kluba da dovede pojačanja koja će na adekvatan način zamijeniti Neymara, no nakon što je umjesto neke od skupocjenih zvijezda za 40 milijuna eura kupljen igrač kineske lige Paulinho izbio je potpuni revolt u Kataloniji.

Putem društvenih mreža traži se ostavka predsjednika Josepa Marije Bartomeu kojeg vide kao glavnog krivca za fijasko na tržištu nogometaša koji se čini se osjeća i na nogometnom travnjaku.

Bartomeu je postao 40. predsjednik Barcelone u siječnju 2014. godine kada je naslijedio Sandra Rosella na funkciji prvog čovjeka kluba, a u razdoblju njegove vladavine osvojena je jedna Liga prvaka, tri Kupa kralja i dvije Primere.

Ipak, gubitak Neymara učinio je svoje pa možemo očekivati transparente kontra predsjednika i na stadionu Camp Nou kad počne Primera, ne samo na društvenim mrežama...