formula 1

Mercedesi dominiraju prvim treningom na Hungaroringu, Ferrari ponovno slab i spor...

17.07.2020 u 14:55

Bionic
Reading

Aktualni svjetski prvak u Formuli 1 Britanac Lewis Hamilton u Mercedesu ostvario je najbrže vrijeme na prvom službenom treningu uoči nedjeljne Velike nagrade Mađarske na stazi Hungaroring

Svjetski prvak Lewis Hamilton ostvario je vrijeme 1:16,003 minuta, samo 0,086 sekunde brže od klupskog kolege Finca Valtterija Bottasa.

Dvojac Racing Pointa Meksikanac Sergio Perez i Kanađanin Lance Stroll imali su treće i četvrto vrijeme, dok je Australac Daniel Ricciardo u Renaultu bio peti. Tek iza njih se smjestio dvojac iz Ferrarija, Sebastian Vettel i Charles Leclerc...

Novu sezonu Formule 1 pratite na Arenasport 2 kanalu samo na MAXtv-u. MAXtv pruža najveći izbor sportskih, filmskih i zabavnih sadržaja koje gledajte na televizoru ili mobilnom uređaju bilo gdje u Hrvatskoj. O svemu više saznajte OVDJE.

Nakon prve dvije utrke svjetskog prvenstva Formule 1, koje su održane u Austriji, vodi Bottas s 43 boda, Hamilton na drugom mjestu ima 37 bodova, a treći je Britanac Lando Norris u McLarenu s 26 bodova.

  • +12
Formula 1, Velika nagrada Austrije, 5.7.2020. Izvor: Profimedia / Autor: ANTONIN VINCENT / AFP / Profimedia