NOVOGODIŠNJA ČESTITKA

Medveščak otkazao Satoru, čeka se ime novog trenera

31.12.2010 u 09:47

Bionic
Reading

Četvrti poraz u nizu očito je bio jedan previše i Ted Sator od Stare godine više nije trener Medveščaka. Tko će preuzeti njegovo mjesto na klupi 'medvjeda', saznat ćemo danas oko podneva

Ted Sator je puno učinio i za igru i za imidž kluba, no očito je posljednji poraz od Jesenica, četvrti u nizu u posljednjih 10-ak dana, bio barem jedan previše. Momčad u posljednje vrijeme igra loše, bodovi se skupljaju rijetko, a epilog svega je pretposljednje mjesto na Ebelovoj ljestvici, jedno od dva koje ne vode u play-off. Prema najavama, Sator od danas više nije trener 'medvjeda', a tko će ga zamijeniti, još nije poznato.

Tek se zna da to neće biti Danijel Kolombo, dosadašnji Satorov pomoćnik, koji je nekidan zatražio ispisnicu. Novinarska konferencija na temu promjena u stručnom stožeru najavljena je jučer kasno navečer, dobro iza 22 sata, i to sugerira da se uprava kluba odlučila na promjene baš nakon poraza u Jesenicama. Dakle, Ted Sator dobio je od kluba novogodišnju čestitku u obliku otkaza na Staru godinu, a tko će dobiti prigodu s 'medvjedima' uveseljavati zagrebačku publiku, saznat ćemo danas oko podneva.