HALLELUJAH CUP

Medvedgradu 15 odličja, Nika Klepac najbolja mlađa kadetkinja

02.10.2012 u 08:51

Bionic
Reading

Na karlovačkom natjecanju u taekwondou iskazali su se i članovi mladog zagrebačkog kluba Medvedgrad, koji djeluje tek dvije godine pod vodstvom Renata Pačelata

Karlovac je bio domaćin natjecanju u taekwondou za Hallelujah Cup. Kupovi tog naziva održavaju se u nizu zemalja pod pokroviteljstvom kršćanske organizacije Hallelujah Taekwondo Association, kako glasi njezin engleski naziv.

Medvedgradovi članovi osvojili su 15 medalja, a Nika Klepac, s četiri pobjede, proglašena je najboljom mlađom kadetkinjom turnira. Medvedgrad djeluje u južnom dijelu Zagreba pod vodstvom Renata Pačelata, nositelja kukkiwon crnog pojasa, 4. dan. Klub je osnovan 15. srpnja 2010. U Karlovcu je nastupio sa 18 natjecatelja u kategorijama mlađih olimpijaca, mlađih kadeta, seniorki i u tehničkim kategorijama KB1, KA1, KA3 i JA3.

Zlatne medalje osvojili su Nika Klepac, Leonarda Hunski i Nives Ambruš. Srebrna odličja pripala su Luciji Uroić, Borni Buljubašiću, Leni Dinković, Maksu Čošiću, Josipu Vimanu, Tini Mraović i Timoni Čale. Brončana odličja osvojili su Mislav Klepac, Iva Zahija, Lara Pezelj, Sven Vukelić i Valentin Perić.

Priredbu je organizirao taekwondo klub Karlovac pod pokroviteljstvom Grada Karlovca. Natjecatelji mladog zagrebačkog kluba Medvedgrad sa sedamdesetak aktivnih članova iz grada na četiri rijeke ponijeli su najljepše uspomene.

Medvedgrad je otvoren, poručuju njegovi utemeljitelji, svima onima koji žele u taekwondou pronaći balans stresu svakodnevnog života.