NEZGODA

Meč koji bi u Wimbledonu prošao neopaženo da ona to nije napravila svome partneru

09.07.2019 u 15:51

Bionic
Reading

U mečevima parova nije rijetkost da kod servisa igrači pogađaju vlastite partnere, a takva nezgoda dogodila se i u Wimbledonu

Latvijka Jelena Ostapenko i Šveđanin Robert Lindstedt razbili su sa 6:3, 6:1 japansko-argentinsku kombinaciju Makotu Ninomiyju i Andresa Moltenija te se na uvjerljiv način plasirali u osminu finala mješovitih parova.

Bio je to meč koji bi u medijima prošao neopaženo da nije bilo nezgode kod 2:1 u prvom setu. Ostapenko je imala servis, snažno je opalila servis i pogodila stražnji dio glave nesretnog Lindstedta.

U gledalištu se čuo uzdah, na licu Latvijke vidjela se zabrinutost, ali i smijeh. Nije ga mogla sakriti... Kolega joj to nije zamjerio, jer su dominantnom igrom stigli do druge pobjede u Wimbledonu.

NEZGODU MOŽETE VIDJETI OVDJE.

Prema pisanju engleskih medija loptica je išla brzinom od oko 160 km/h, a ako je sljedeći dan Šveđanin imao glavobolju jasno je da to nije od mogućeg slavlja u nekom od pubova nego od – partnerice.

Spomenimo kako je njih dvoje iz turnira u prvom kolu mješovitih parova zaustavilo zlatnu djevojku iz SAD-a Cori Gauff te domaćeg tenisača Jayja Clarkea 6:1, 6:4.

  • +3
Cori Gauff u Wimbledonu Izvor: Profimedia / Autor: N.N.