bizarno

Serena teže kažnjena od tenisača koji je 'prokletim' Englezima poželio bombu u Wimbledonu

09.07.2019 u 09:39

Bionic
Reading

Fabio Fognini izvukao se samo s tri tisuće dolara kazne za svoj kontroverzni ispad u meču sa Sandgrenom, dok je Serena Williams kažnjena s čak deset tisuća za bacanje reketa…

Talijanski 32-godišnji tenisač poznat je po tome da ne može kontrolirati svoje emocije za vrijeme mečeva, a posljednji ispad zbilja mu nije trebao.

  • +6
Talijanski tenisač Fabio Fognini Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Nezadovoljan terenom na koji su ga organizatori postavili promrsio si je u bradu da bi 'prokletim' Englezima trebalo baciti bombu na Wimbledon.

Zanimljivo, njegovo opravdanje da je bio nezadovoljan rezultatom meča i zato tako reagirao, uz ispriku organizatorima zaista je upalilo.

Fognini je kažnjen sa samo tri tisuće dolara, pod objašnjenjem organizatora da uvažavaju okolnosti što se ispad dogodio dok je bio vruće glave, kao i njegovu ispriku.

S druge strane, organizatori nisu imali milosti za Serenu Williams kojoj su opalili kaznu od 10 tisuća dolara za bacanje reketa i to na – treningu.

Naime, zaključili su da je tim potezom oštetila teren i to jedan od onih koji si koriste za vrijeme turnira.

Tako su u Wimbledonu pokazali da su iznimno osjetljivi kad netko dira njihovu svetu travu, a verbalne ispade mogu oprostiti pa čak i ako potiču terorizam…