bomba iz italije

Kraj svih nevolja za Perišića i Inter; Wanda Nara uspjela u naumu i odvela Icardija u novi klub

27.02.2019 u 09:09

Bionic
Reading

Milanski Inter po svemu sudeči riješio se velikog problema. Naime, prema pisanju talijanskog novinara Tancredija Palmerija, Mauro Icardi prodan je torinskom Juventusu

Iako još uvijek nema službene potvrde, a što je zasad i posve logično jer prijelazni rok je tek završio, a ljetni dolazi za par mjeseci, milanski Inter dogovorio je prodaju Maura Icardija Juventusu.

S obzriom na sve nedavne probleme, prvenstveno oko produženja ugovora i potraživanja na kojima je inzistirala Icardijeva supruga i menadžerica Wanda Nara, ali i prozivanja suigrača - ponajprije Ivana perišića - jasno je da su svi odahnuli.

Naravno, ukoliko se potvrde napisi talijanskog novinara Tancredija Palmerija, koji piše za priznati i cijenjeni Tuttomercato.

Juventusov sportski direktor Fabio Paratici dogovorio se s čelnicima milanskog tima, Icardi je također prihvatio uvjete u redove prvaka Italije i ovo će biti zaista veliki transfer.

Nije poznato koliko će 'Stara dama' platiti, no Icardi ima otkupnu klauzulu od 110 milijuna eura i sasvim sigurno će se odšteta vrtiti oko tog iznosa.

  • +2
Serie A, Inter - Genoa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

A da sve izgleda još uvjerljivije pobrinuli su se i navijači Intera, koji su očito doznali za transfer i preko društvenih mreža šalju prilično uvredljive poruke 26-godišnjem argentincu, koji je šest sezona nosio dres njihova kluba.

Porukom 'Izdajniče, odlazi', jasnu mu stavili do znanja što misle o njemu. Iako se ovakav rasplet dao i naslutiti jer Icardi već nekoliko tjedana nije u trenažnom procesu, uhvaćem je u lažima oko ozljede, a njegova se supruga uhvatila prozivanja suigrača.

'Mnogi igrači nosili su dres Intera. Neki su vremenom ostavili veći trag, neki manji, ali su svi bili profesionalci. Zato nikada nećemo zaboraviti Zengu, Bertija, Incea, Zamorana, Cruza, Simeonea, Materazzija, Eto'oa, ali i Ranocchiju. Nisu oni svi bili vođe i sveci ali su bili istinski veliki ljudi. Zato plaćenicima i izdajnicima nije mjesto u Interu i takvi nam ne trebaju. Izdajniče odlazi', za kraj su Icardiju poručili navijači Intera.