icardiju nije lako

Cassano stao u zaštitu Perišića a Wanda Nara nije izdržala: Dosta s glupostima

25.02.2019 u 19:31

Bionic
Reading

Nema mira u Interu, odnosno oko stautsa Maura Icardija, 26-godišnjeg Argentinca, čija supruga Wanda Nara ratuje sa svima koji se drzu spomenuti ime njezina supruga ali i štičenika, jer ona mu je i menadžerica

Bivši kapetan Intera Mauro Icardi ne želi se ispričati suigračima i treneru nakon što odbio igrati protiv bečkog Rapida, a u klubu mu ne dopuštaju niti trenirati dok ne pokaže da mu je žao za takvo ponašanje.

Mnogi za sve okrivljuju suprugu Wandu Naru koja mu je i menadžerica. Icardijeva supruga nekim je svojim izjavama naljutila Ivana Perišića, svlačionica se okrenula protiv njega, kao i navijači pa je Icardi preko noći od junaka postao najnepoželjniji čovjek na San Siru.

Novi sukob dogodio se u nedjelju, u emisiji Tiki - Taka, nakon dvoboja s Fiornetniom, na kojoj Icardi naravno nije bio prisutan. Na bivšeg kapetana proslavom je podsjetio matteo Politano, koji je nakon postignutog gola, slavio u Icardijevoj pozi, ali Perišić mu je prišao te mu spustio ruke.

Mišljenja o tom potezu su podijeljena, ali se sve to nikako nije svidelo Wandi Nari.

'U nogometu se događaju nepravde kao što je bio penal protiv Intera, kao što je Perišićevo ponašanje ili kao što je odluka da Mauro ostane kod kuće. Netko tko je davao sve za ovaj klub sada se prikazuje kao monstrum što nema veze s istinom', izjavila je Wanda Nara, a onda je riječ uzeo Antonio Cassano, legendarni napadač talijanskih klubova, između ostalih i Intera.

'U Perišićevom potezu nije bilo ništa loše. Mislim da Icardi generalno ima problema sa slavenskim igračima', rekao je Cassano.

U Italiji se često igrači s prostora bivše Jugoslavije etiketriaju kao Slaveni, pa se može zaključiti da je bivši talijanski reprezentativac mislio na Perišića, Brozovića i Handanoviča kao ljude s kojima Icardi ima problem u svlačionici.

'Bore se za treće mesto dok čekaju Icardija da se oporavi. Potrebni su im njegovi golovi. Da su meni skinuli traku, i ja bih poludio. Ali igarč njegove klase ne bi trebao biti van momčadi. Ni klub, ni Spalletti nisu ludi. Svjesni su problema koje imaju, ali trebaju napraviti sve u interesu Intera. Govorim to kao 'interist'. Ali prije toga, zbog sebe i svoje savjesti, Icardi mora riješiti neke probleme u svlačionici. Mora razgovarati s ljudima s kojima ima problem. Da se rukuju, pa da vide što i kako dalje'.

Wanda nije željela prihvatiti savjet, već je Cassanu odbrusila.

'Mauro da ide u svlačionicu rješavati probleme? Dosta s tim glupostima! Nije napravio ništa krivo. Radite dramu gdje je nema', zaključila je igračeva supruga i menadžerica.