NAJAVA DERBIJA IZ RIJEKINOG KUTA

Matjaž Kek čestitao 'modrima' pa okrenuo 'pilu' naopako; za njega nema dvojbe tko je favorit

01.09.2018 u 14:29

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke u nedjelju gostuju kod Dinama (21 sat, Arenasport 3) u okviru šestog kola Hrvatski Telekom Prve lige

Rijeka u Maksimir odlazi s dva boda zaostatka za vodećim Dinamom u potrazi za rezultatom koji će vratiti samopouzdanje nakon ispadanja iz Europske lige i remija protiv Istre 1961.

'Uvijek kada Rijeka odlazi u Maksimir miješani su osjećaji. Dinamo je dobro krenuo u novu sezonu, bio je na rubu Lige prvaka i još jednom čestitka za ulazak u skupinu Europske lige. Nama preostaje razmišljanje o kvaliteti naše igre i našoj boljoj prezentaciji. Moramo biti bolji, odlučniji i hrabriji', rekao je trener Rijeke Matjaž Kek, a prenosi nk-rijeka.hr.

Za slovenskog stručnjaka nema dvojbe tko je favorit.

'Dinamo je u Maksimiru protiv svakog favorit. Nama je ovo dobra prilika da pravom prezentacijom naglasimo što bi se trebalo očekivati od Rijeke. Tražim reakciju od igrača. Već nekoliko dana im govorim o Dinamu, moramo razmišljati o kvaliteti naše igre. Nisam htio opterećivati igrače onime što je bilo, jednostavno se moramo bolje prezentirati na travnjaku.'

  • +3
HT Prva liga, 5. kolo: Rijeka - Istra Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Za igrača sredine terena Stjepana Lončara ovo će biti prvi derbi protiv Dinama.

'Svjesni smo i znamo kakva nas utakmica i protivnik očekuje. Dinamo je jaka i kvalitetna momčad, ali svjesni smo naših kvaliteta i što možemo na utakmici. Znamo da nas čeka naporna utakmica', rekao je igrač koji je na Rujevicu stigao iz Širokog Brijega.

Rudeš - Rijeka 1:2 (4. kolo 2018./.19., 19.8.), sažetak Izvor: Screenshot / Autor: Youtube