AKO JE OVO ISTINA

Mateo Kovačić napušta Englesku i radi kontroverzan transfer koji će izazvati i bijes

14.03.2023 u 13:08

Bionic
Reading

Prema saznanjima engleskih medija Mateo Kovačić (28) ponudio se drugom klubu, jer je njegova budućnost u Chelseaju neizvjesna

Hrvatskom reprezentativcu ugovor istječe na kraju sljedeće sezone, a nema naznaka kako bi moglo doći do produljenja. No Kovačić ima neke druge opcije pa su Englezi iskopali da se ponudio Milanu.

Šefovi talijanskog velikana Paolo Maldini i Frederic Massara bili su u Londonu na utakmici Lige prvaka s Tottenhamom prošle srijede te su se sastali s Kovačićem i njegovim predstavnicima u hotelu kako bi razgovarali o potencijalnom transferu.

Hrvatski veznjak ne bi imao ništa protiv da potpiše za Milan u slučaju da bude jedan od 12 igrača koji će ovog ljeta biti prisiljeni napustiti Stamford Bridge.

Pređe li Kovačić na San Siro, bit će to kontroverzan transfer nakon što je tri sezone između 2012. i 2015. igrao za gradskog rivala Inter te bi mogao izazvati bijes njihovih navijača.

Hrvata se ranije povezivalo i s prelaskom u Manchester City.

  • +4
Leicester City - Chelsea, Premiership, 2022/23. Izvor: Profimedia / Autor: Manjit Narotra/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia